follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Incarcatoare frontale » Judetul CLUJ
  home     Incarcatoare frontale   Judetul CLUJ

Incarcatoare frontale Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru incarcatoare frontale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
inchirieri incarcator frontal telescopic, inchirieri incarcatoare frontale (Cluj Napoca, CLUJ)
Inchiriez, inchiriere, chirie, telehandler, telelift, incarcator frontal telescopic, stivuitor telescopic, nacela, manitou MT 1840 H. Contact 0745.160.899 sau 0745.390.328...
0745 *** ***Click aici!
incarcatoare frontale (Cluj Napoca, CLUJ)
Am aparut pe piata generatoarelor de curent din dorinta de a promova calitate la preturi fara concurenta. ne-am stabilit ca prioritate satisfacerea clientilor nostri prin o oferta ce include generatoare de curent eolian si hidro, asistenta si suport inca de la inceputul achizitiei, calitate si competenta asigurate de un personal experimentat. produsele noastre se remarca prin: robustete, fiabilitate, adaptabilitate, costuri de intretinere..
0769 *** ***Click aici!
incarcatoare frontale (Cluj Napoca, CLUJ)
Cameolis demolari si excavatii va ofera servicii in domeniul constructiilor. serviciile oferite de firma noastra consta in lucrari de excavare si demolari mecanice cu utilajele din dotare (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, cilindri compactori, etc. ) precum vanzarea si inchirierea utilajelor de constructii second hand, din import. pe langa serviciile enumerate, la cerere, importam piese de schimb pentru orice tip sau marca de utilaj..
0749 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie